girl laptop
logo

JOUW ONLINE HUISWERKKLAS

11.216 leerlingen begeleid, 83.063 uren begeleiding gegeven, 1432 docenten.

Met de nieuwste techniek, in eigen beheer en op een eigen server. Veilig en laagdrempelige online omgeving.

Eigen dashboard om reflecties in te vullen, zodat je je ontwikkeling kunt monitoren.

Samen studeren werkt motiverend. Je bent niet alleen, je gaat tegelijk met andere leerlingen aan de slag!

image boy laptop

Lily (VWO 3)

“Dit schooljaar werd mijn huiswerk steeds meer. Ik had dus meer tijd nodig voor mijn huiswerk en kon toen niet meer sporten. Nu ik met Dikalo werk, kan ik mijn huiswerk beter plannen en ben ik meestal binnen de 2 uur klaar. En nu kan ik dus weer sporten met mijn vriendinnen!”

"Education is the most powerful weapon which you can use to change the world" – Nelson Mandela.

Dikalo wil educatie laagdrempelig maken. Zodat zoveel mogelijk mensen zich kunnen ontwikkelen en hun kansen kunnen pakken. Geen concentratie? Geen motivatie? Belangrijkere dingen te doen? Er zijn redenen genoeg om je huiswerk te laten liggen. Maar een opleiding doe je niet voor docenten of je ouders. Die doe je alleen voor jezelf. Omdat je iets wil bereiken. De begeleiding helpt leerlingen de stress uit het maken van huiswerk te halen, zodat ze kunnen investeren in hun toekomst.

girl laptop

Initatief

Dikalo is een iniatief van Ready to school. Ready to school geeft al bijna 15 jaar begeleiding (huiswerkbegeleiding, bijles, examentraining, citotraining, etc.) aan middelbare scholieren en verzorgt ondersteuning op middelbare scholen in de vorm van onderwijsstudenten en -assistenten.

ONLINE HUISWERKKLAS IETS VOOR JOU?