Dikalo
Jouw online huiswerkklas

Werkwijze.

Voor wie.

De online huiswerkklas is bedoeld voor basisschool- & middelbare school leerlingen die op dit moment hele dagen thuiszitten. Het kan ook interessant zijn voor MBO & HBO studenten die moeite hebben met de discipline om iedere dag te gaan studeren. In een online klaslokaal kunnen 30 leerlingen. Je zit 2 uur per keer in het online klaslokaal. Als je een vraag hebt over de stof bereiden we die met jou voor hoe je die het beste aan je eigen docent van school kunt stellen. Als blijkt dat dit niet voldoende is voor jou, dan adviseren we intensievere begeleiding. Vervolgens kunnen wij dit voor een ander tarief voor je organiseren (zie intensieve begeleiding).

Hoe werkt de online huiswerkklas?

In de online huiswerkklas studeer je samen met 30 leerlingen en 1 coach. Dikalo coacht je tijdens 2 uur studeren, wijst je verder op weg met je planning, vragen en helpt je met concentreren.

2 uur studeren doe je niet aan 1 stuk. Want we variƫren leren met bewegen. Om de 20 minuten studeren, 1 minuut bewegen. Door te bewegen worden je hersenen extra geactiveerd en kun je beter leren en onthouden.

Met Dikalo studeer je samen met andere leerlingen en er is iedere dag een coach. De coach wisselt per dag, dat is niet veel anders dan je op school gewend bent. Als je klaar stuur je het gemaakte werk op en je bent klaar voor vandaag.

Hoe ziet 2 uur online huiswerkklas er nou precies uit?

  • Je hebt van ons een rooster ontvangen per mail. Op de dagen en tijdstippen die je zelf hebt opgegeven verwachten we je, op tijd, in het online klaslokaal. Je komt hier door via mijn.readytoschool.nl in te loggen.

  • De coach heet je welkom in het online klaslokaal.

  • Vervolgens ga je aan de slag met je huiswerk. Als je vragen hebt, stel je deze via de chat.

  • Na elke 20 minuten onderbreken we je concentratie en gaan we even lekker bewegen. Dat is goed voor je hersenen! Zo worden je hersenen geactiveerd en kun je beter leren..

  • Na 1 minuutje bewegen, ga je weer lekker aan de slag met je huiswerk.

  • 2 uur gewerkt? Stuur je huiswerk op via de huiswerkmailer en je bent klaar! Goed gewerkt :-D

Wat anderen zeggen...

ONLINE HUISWERKKLAS IETS VOOR JOU?